GRAFIK I VÄRLDSKLASS

Som medlem i ChyronHego-familjen är grafik en del av vårt DNA. Med mer än 50 års erfarenhet av grafik till direktsändningar och meriter från OS, världsmästerskap i allt från Friidrott till Fotboll, Eurovision och mycket mer, hittar vi en lösning för alla typer av produktioner. Vi levererar såväl teknik som personal och inget evenemang är för stort eller för litet.

Sport

Sportproduktioner kräver bra grafik, och oavsett om det handlar om det mest grundläggande som en klocka i hörnet, till full grafikservice med statistik och virtuell grafik, så har Sportsground lösningar för alla stora sporter. Vi älskar utmaningar som UHD, produktion på olika språk samtidigt och avancerad dataintegration. Allt för att leverera grafiktjänster som tar era produktioner till nästa nivå.

Nöje och Gameshows

Gameshows och nöjesproduktioner är ofta tekniskt komplexa. Vi har stor erfarenhet från de mest komplicerade produktionerna. Från att integrera grafiksystem med ljus-styrningen i studion till att styra ljudeffekter och ta information från tryck-knappar i scenografin, vi älskar det!

Nyheter & Valbevakning

Inget är så grafikintensivt som en valvaka. Det handlar ofta om att integrera grafiklösningar med officiell valdata för snabb redovisning av resultat och prognoser. Men det handlar också om att hitta nya kreativa sätt att redovisa information. Vi har lösningar och erfarenhet för såväl interaktiv grafik (pekskärmar) och virtuell grafik.

VILL DU VETA MER?