KD väljer ny partiledare

posted in: Allmän-TV, SVT | 0

Lördagen den 25 april är det extra riksting för Kristdemokraterna med anledning av partiledarbyte. Göran Hägglund meddelade för tre månader sedan att han kommer avgå, och en enig valberedning har föreslagit Ebba Busch Thor som hans efterträdare. SVT2 kommer sända hela dagen och vi är på plats för att göra produktionen.

Sändningen startar 10:30 och håller på till 16:00. Den nyvalda partiordförandes tal är ca kl 12. Utöver valet av partiledare kommer även partistyrelsen väljas på lördag. Du kan se evenemanget på SVT2 eller www.svtplay.se.

De flesta förknippar Sportsground med sport, men vi gör mycket mer än bara det. Varje vecka gör vi ett flertal produktioner för SVT, UR och ibland enskilda företag och event. Möjligheten att kunna sända live och därmed inkludera fler i realtid är användbar i många situationer. Vi har under våra tre år bland annat gjort Nationaldagsfirandet på Stockholms Slott, provskjutningar av missiler, Falkenbergsteatern, event inför valet 2014, flertalet mässor mm. Vi har också både företag och kommuner som använder vår streaminglösning för att själva livesända tex fullmäktige.